У библиотеци:

СУЂАЈЕ И ФУРИЈЕ

Лорен Гроф

Суђаје и фурије књижевно је ремек-дело које се вешто поиграва очекивањима читалаца. Осим што је бриљантна вивисекција брака, овај роман је и портрет креативног партнерства из пера једне од најбољих списатељица своје генерације.

Свака прича има две стране. Свака љубавна веза има две визуре. И понекад, испоставља се, кључ успешног брака није у његовим истинама, већ у његовим тајнама. У сржи овог раскошног, епског, вишеслојног романа, Лорен Гроф испреда причу о једном таквом браку у периоду од двадесет четири године.

Са двадесет две, Лото и Матилда су гламурозни, лудо заљубљени једно у друго и осуђени на успех. Деценију касније, њихови пријатељи им и даље завиде на таквом браку, али наше узбуђење достиже врхунац кад схватимо да је све још компликованије и необичније него што је на први поглед изгледало. Са запањујућим открићима и вишеструким паралелним причама, дочараним у живописној и оригиналној прози, Лорен Гроф нам је подарила истински задовољавајући роман о љубави, уметности, креативности и моћи какав још нисте читали.

Дубок, неочекиван, инспиративан и потресан, он погађа и у главу и у срце.t0.01